About

Karting is uitgevonden door de Amerikaan Art Ingels, de eerste kart werd in California, Amerika gemaakt in 1956 en was vrijwel direct razend populair, het duurde dan ook niet lang voordat het fenomeen van karten zich naar andere landen verspreiden. In Europa werden de eerste karts geïntroduceerd door Burton Reinfrank (in samenwerking met het Amerikaanse bedrijf)tijdens een beurs in Parijs waar destijds grote hoeveelheden pers en bedrijven heen kwamen. Karten is nu de dag nog steeds razend populair in veel Europese landen.

In Nederland werd de eerste kart om mee te karten gebouwd in 1959, deze werd gebouwd door Henk Deken van A.T.A.F. Ondanks dat deze kart de neem “skelter” droeg wordt het wel gezien als de eerste officiële Nederlandse kart. Sinds dien is er natuurlijk erg veel veranderd tussen de specificaties van karts van toen en de karts waarmee wij nu karten. Bij NPS Arena maken wij gebruik van moderne en zeer veilige GoKarts die veiligheid bieden voor jong en oud.

Art Ingles was een groot fan van autosport, zijn doel was om een betaalbare nieuwe hobby op 4-wielen te creëren die iedereen zou kunnen uitoefenen enwaarbij rijden en plezier het belangrijkste element was.

Bij NPS Arena geloven wij hier ook in. Karten moet niet alleen leuk en spannend zijn, maar ook betaalbaar. Net zoals het originele doel van de uitvinder van karting willen wij bij NPS Arena karten bereikbaar maken voor iedereen, hierdoor hebben we een groot aanbod aan arrangementen waar uit gekozen kan worden. Kom dus snel langs bij BE Karting en geniet van het plezier dat wij te bieden hebben.

 

Wat vinden klanten het belangrijkst (meerdere keuzes mogelijk)
Een leuke dag vol plezier 90%
Betaalbaarheid75%
Het behalen van de hoogste snelheid60%

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top