RACE TRACKS

Karten bij de NPS arena is een belevenis op zich, ben jij er klaar voor om te karten op één van onze kart race tracks? Bekijk onderstaande illustraties om een goed inzicht te krijgen over hoe de baan in elkaar zit. Oriënteerjezelf goed en bereid je alvast voor op de adrenaline.


TRACK ONE

Een exclusieve binnenbaan met een goede verdeling tussen bochten en rechte delen. Tijdens de winterperiode wordt deze baan gedecoreerd in een kerstmissfeer.


Best time: 5:33:98

Total track length: 2340 m

Number of laps: 6

Top speed 140 km/h/p>TRACK TWO

Een spannende buitenbaan geschikt voor alle weersomstandigheden.De baan met veel verschillende bochten heeft een hogere thriller factor dan andere banen.


Best time: 5:38:12

Total track length: 2410 m

Number of laps: 6

Top speed 132 km/h/p>


Beide kart race tracks hebben hun eigen karts ter beschikking, de karts waarmee je kan karten worden uitstekend onderhouden en optimaal aangepast aan de omstandigheden van zowel de buitenbaan en als de binnenbaan. Op het gebied van onderhoudt lopen wij de kantjes er niet vanaf, je bent gegarandeerd van een betrouwbare kart tijdens het karten bij NPS Arena.

Op zowel kart racetrack 1 als kart race track 2 zijn er beschikbare karts voor kinderen om in te karten, deze kindvriendelijke karts zijn beschikbaar met enkele en met dubbele zitplaatsen. Uiteraard zijn zowel de karts voor kinderen als de karts waarin volwassenen mee karten uitgerust met veiligheidsbumpers en met veiligheidsriemen.

Doe je helm op en je riem om, dit is waar de ultieme adrenaline rush begint.